Костадин Костадинов: Възрожденците, сме тук, за да се опълчим

11:35, 03 дек 21 / Политика 25 2237 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

От днес започва да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното. Длъжни сме да изправим на крака своята родина, започна речта си пред 47-ото НС лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

Първият звънец удари: Новите депутати полoжиха клетва

„Народът ни заслужава нови, решителни и откровени водачи и е крайно време българската политика да бъде управлявана от достойни мъже. България няма нужда от страхливи продажници, а от хора, които защитават националните интереси“, заяви той.

Много от вас, които стоят в тази зала дължат столовете си на страх, който казва не искам да загубя поминъка и бизнеса си. Голяма част са напълно лишени от срам и съвест, но не може вечно да се краде и лъже и да се минава между капките на историята. Притиснатият до стената има два избора - или да се примири, или да се опълчи - ние, възрожденците, сме тук, за да се опълчим, посочи Костадинов.

Той заяви, че ще се опълчат срещу принудителните маски, зеления сертификат и ваксинацията, срещу зелената сделка, няма да допуснат Истанбулската конвенция, ще работят за националния интерес в отношенията със Северна Македония, също за довършването на АЕЦ „Белене“.

Лидерът на „Възраждане“ отбеляза, че няма да отсъпи в битката за националните интереси, защото иска децата и внуците му да се гордеят с него. По думите му българите заслужават качествено образование, здравеопазване и качествени социални политики, както и достойно заплащане. Време е България да стане пак свободна и независима държава и пак да започнем да пишем историята си“, заключи той, цитиран от БНТ.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 4
1 Анонименивета 21:23, 03 дек 21

Новият гл Прокурир ще вкара в затвора Костадин Костадинов и много други.

2 Анонимен 08:48, 04 дек 21

Май ще ти е за първи и последен път

3 Анонимен 09:06, 04 дек 21

Този, посредствен и краен ,скоро ще лъсне с простотията си.

4 Анонимен 09:29, 04 дек 21

Този човек обича родината си и затова не е удобен.Но и Ботев е бил с 200 четника.
Дегенератите ще го мразят,а народът ще го обича.Роди се нов политик,заради когото си заслужава да се гордееш,че си българин.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама