Пампорово открива ски сезона на 18 декември с нов вид лифт карта

15:05, 05 дек 21 25 1689 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Ски курортът Пампорово открива зимния сезон на 18 декември. Вече работят и машините за изкуствен сняг.

За старта на сезона дневните лифт карти ще бъдат на миналогодишни цени – 65 лв. Цената ще е такава до 28 декември. Въвежда се и нов тип полудневна карта за двете ски зони Пампорово и Мечи чал от 11:45 ч. до 16:30 ч. С нея ще може да се кара 45 минути повече. През предстоящия зимен сезон в продажба влиза и сутрешна полудневна карта за ски зона Мечи чал, валидна от 8:45 до 12:30 ч.

Продължава програмата за деца до 12 години, младежи от 12 до 18 години и възрастни над 65 години, която предоставя по-ниска цена за услугата.

Кога и как започва зимният сезон в Банско?

И този сезон в ски зоната ще се спазват всички наредби и актуални указания на здравните власти, определени за зимните курорти. Те включват спазване на физическа дистанция, носене на защитни маски, покриващи носа и устата и придвижване по коридори пред касите и лифтовете, с цел ограничаване на струпвания и превантивна дистанция. Зелени сертификати за качване на лифтовете няма да се изискват, информират от зимния курорт. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама