Големите кавички

18:06, 30 ное 21 / Големите кавички 25 2213 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (25 - 29 октомври)

Колкото съм джендър, толкова съм кандидат на Румен Радевказа социалистът Крум Зарков по повод спекулациите, че зад неговата кандидатура за председател на БСП стои президентът Радев.

Той обясни, че се кандидатира за поста, защото последните парламентарни избори са показали, че е нужна промяна в партията. Привърженик е на прекия избор на лидер на БСП от всички членове на формацията.

Зарков уточни, че не е привърженик на Истанбулската конвенция, а смята, че партията се крие зад проблема с конвенецията, за да не се изправи пред по-сериозните. „Струва ми се, че автентична лява партията, каквато трябва да бъде БСП, има много по-важни проблеми, с които да се заеме в една страна, раздирана от бедност… Т. нар джендър мания, в която се бориш срещу измислени врагове, за да не се изправиш срещу истинските, които са бедността, неравенствата и корупцията, играеше години наред ролята на димка“, коментира социалистът.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 15:46, 07 дек 21

Значи ще подминем Истанбулската конвенция като незначителна?!! Ти деца имаш ли!!! И кой те е раждал?! Джендър?! Имаш ли си мама и тате!!! Няма маловажни проблеми! Всички са важни, щом от това зависят ценностите на българите! Щом така говориш, значи не си дорасъл за водач!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама