Слави Трифонов: И сега няма да влизам в уговорки, да се подавам на натиск и да лъжа

21:02, 14 ное 21 / Избори 2в1 25 1570 Шрифт:
Биляна Иванова Автор: Биляна Иванова

Лидерът на „Има такъв народ“ с коментар след първите резултати от изборите. „Ако можех с машина на времето да върна времето назад – пак щях да постъпя по същия начин. Без да влизам в уговорки, без да се подавам на натиск и без да ви лъжа. Това ще направи и сега - ще спазвам всичко каквото съм казал и няма да престъпя думите си“, заяви Слави Трифонов в изявление, излъчено по 7/8 ТВ.

Според данните до момента партията на Трифонов регистрира сериозен спад. От втора на изборите през април, до първа политическа сила през юли, сега агенциите дават на „Има такъв народ“ петото място.

Първи резултати: Оспорвана битка между „Продължаваме промяната“ и ГЕРБ

Слави Трифонов каза още, че доверието на всички, които са отишли да гласуват за ИТН при тези условия е „безценно и задължаващо“ и им благодари с „искреност и уважение“. „Във всяка демокрация да упражниш правото си на глас е въпрос на морал и загриженост за държавата, в която живееш“, посочи Трифонов.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама