Големите кавички

14:43, 12 ное 21 / Големите кавички 25 2581 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (25 - 29 октомври)

В момента знам, че главният прокурор прави по негови указания проверки на много от моите търговски дела. Търси нещо, за което да се хване. Търси повод, с който да ме уязви по някакъв начин. Това не ме притеснява от гледна точка на моите действия, но ме притеснява от гледна точка на действията на главния прокурор. Не може това да е основната задача на главния прокурор. Аз не съм враг на г-н Иван Гешев, аз не го познавам. Но съм враг на „гешевщината“. И ще бъда враг на „гешевщината“ независимо кой как ще подходи с мен“. Това казва Иван Демерджиев, служебен министър на правосъдието, в интервю за „Медиапул“.

В него той заявява, че бившият съсобственик на „Делта гард“ Митко Каратиста (Димитър Спасов) го е заплашвал с главния прокурор Иван Гешев в началото на 2020 г. Той е изнесъл тези данни подробно по прокурорски преписки, но реакция не е имало. Демерджиев е бил „спасен“ след намеса на германското и австрийството посолство. По това време той е бил председател на Пловдивската адвокатска колегия.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама