Златните момичета с бенефис през декември

10:42, 09 ное 21 / Спорт 25 2210 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Златните момичета ще сложат официален край на кариерата си с грандиозен спектакъл бенефис „Сън“.

От Българската федерация по художествена гимнастика обявиха, че той ще се проведе на 16 декември в зала „Арена Армеец“, когато олимпийските шампионки от ансамбъла – Симона Дянкова, Ерика Зафирова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова, както и Елена Бинева, Теодора Александрова, Катрин Тасева и Невяна Владинова ще излязат за последен път на килима, за да зарадват многобройните си почитатели.

„Сън“ е авторски спектакъл, който съчетава в себе си музика на живо, мултимедия, художествена гимнастика и танци. В основата на мащабната продукция отново застава Калоян Лалев – Кайо, заедно с впечатляващия 3D мапинг на МP Studio и техническото осигуряване и сет дизайн на Joker Media Rental.

Златните момичета прекратяват кариерата си

Съгласно заповедта на министъра на здравеопазването, към този момент залата ще се ползва с капацитет от 100%, спазвайки всички противоепидемични мерки. Всеки посетител в залата ще бъде допускан само с валиден зелен сертификат. На територията на зала „Арена Армеец“ ще има подвижна лаборатория, където всеки ще може да се тества на място срещу заплащане.

При отлагане на събитието поради епидемичната обстановка, парите за закупени билети ще бъдат възстановени или ще се презаверят за следваща дата. Деца до 3-годишна възраст влизат без билет, без право на място. Входът за публика ще бъде отворен в 17.30 часа.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама