Андре Токев се извини за пиянското си шофиране

13:00, 08 ное 21 25 2238 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Съжалявам за случилото се и се извинявам за това! Случилото се е недопустимо и мога само да благодаря на Господ, че запази живота ми и не навредих на други, освен на себе си! Това написа във Facebook известният готвач Андре Токев, след като миналата неделя бе хванат да шофира с 1,9 промила алкохол в кръвта.

Токев бе задържан, след като полицията го хвана да шофира пиян на „Околовръстното шосе“ в София. В интернет се появи видео, на което се вижда как малко преди да бъде спрян популярният кулинар кара автомобила си буквално по джанти.

Андре Токев прекара три дни в ареста, след което беше освободен с мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 3000 лв. Прокуратурата протестира освобождаването му, защото преди две години е осъждан за идентично престъпление.

„В живота ни на всеки от нас понякога се случват неприятни ситуации. Иска ми се да не се беше случвало, иска ми се да можех да върна времето назад... В днешно време всички ние сме изложени на стрес, напрежение и рискуваме да загубим своя баланс. Динамиката, в която живеем и отговорностите, които носим със себе си ни въвличат в жестока мелачка. ..Съзнавам, че не е достатъчно само да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви обещавам, че ще работя за възстановяването на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър учител от живота в стремежа си да се поправим. Макар и понякога по трудния начин“, написа днес шеф Андре Токев.

 

Кариерата на Токев в телевизията започва с Тв 7, където често се появява с кулинарни съвети в сутрешния блок, а по-късно и в собствено предаване „Гурме с Андре”. През 2015 г. влиза в журито на кулинарното риалити „Мастършеф” по bTV, което вече има седем сезона зад гърба си. Междувременно тръгва още едно предаване по bTV с майстор готвача- „Ловци на храна”. С него Токев показва кулинарните традиции в различните краища на България, както и колко интересни културни и исторически забележителности имаме. В момента телевизията излъчва неговия шести сезон, припомня „24 часа”. 

Ако популярният готвч бъде признат за виновен, може да бъде осъден на от 1 до 3 години лишаване от свобода, глоба от 200 до 1000 лв. и отнемане на шофьорската книжа за определен срок. При повторно нарушение законът предвижда отнемане на шофьорската книжка за срок от една до три години и глоба от 1000 до 2000 лв.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама