Лицето на вандализма

17:20, 07 ное 21 / София 25 4713 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Благодарение на мигновената реакция на читателите ни, стигнахме до информация за самоличността на лицето, надраскало фасадата на сграда на улица „Георги С. Раковски“. Предали сме информацията на органите на реда.

В преследване на вандализма: познавате ли този мъж?

Съдейки по острата реакция на стотици наши читатели, след като разбраха за случая и видяха видеото, темата е изключително гореща и актуална за обществото. Очевидно на гражданите им е дотегнало визията на града, както и трудът и желанието им за по-чиста и благоприятна градска среда, да бъдат унищожавани от хора с бира в ръка.

Това не бива да продължава, а от Topnovini.bg се ангажираме категорично с казуса, свързан с графитите, които грозят сградите в целия град. За нас това не представлява еднократен акт и тепърва започваме активно да следим и търсим извършителите на подобни деяния.

 

От Topnovini.bg предадохме информацията към СДВР и се надяваме на бърза реакция.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 19:27, 07 ное 21

Смотан боклук

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама