Антъни Иванов остана без медал на 200 метра бътерфлай

19:37, 05 ное 21 / Спорт 25 1793 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Антъни Иванов не успя да спечели медал на 200 метра бътерфлай на европейското първенство по плуване в малък басейн, което се провежда в Казан (Русия).

Българинът се движеше на третата позиция до 150-тия метър на дистанцията, след което изостана с позиция и финишира четвърти с време 1 минута 51 секунди 93 стотни.

Антъни Иванов на полуфинал на европейското с рекорд

Олимпийският шампион от Токио 2020 и европейски първенец на 200 метра бътерфлай на 50-метров басейн от Глазгоу тази година Крищоф Милак (Унгария) претърпя изненадваща загуба и остана втори с 1:51.11 минути.

Европейската титла спечели италианецът Алберто Рацети с 1:50.24 минути. Бронзовото отличие отиде в ръцете на руснака Егор Павлов с 1:51.81 минути.

Антъни Иванов за втори път през 2021 г. завършва четвърти на континентален форум на 200 метра бътерфлай. През пролетта той се нареди на същата позиция и на Европейското на 50-метров басейн в Глазгоу, където отново стотни го разделиха от отличие, пише БНР.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама