Кубрат Пулев излиза на ринга в нов вид спорт

10:56, 05 ное 21 / Спорт 25 2242 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев се пуска в ново предизвикателство. Родният състезател ще участва във вид нов спорт, наречен Triad Combat, който съчетава правилата на бокса и смесените бойни изкуства (MMA). Първите подобни двубои ще се състоят на 27 ноември в зала „Globe Life Field“ в Арлингтън, Тексас, пише Gong.bg.

Кубрат Пулев ще учи „Политика и бизнес“

Освен Пулев други ясни участници са двукратният световен шампион в тежка категория Франк Мир, както и Майк Пери. Легендарната група „Металика” ще подгрява събитието, информират още организаторите.

Любопитно е да се отбележи, че мачовете ще се състоят в триъгълни рингове, a рундовете ще бъдат от по две минути.

Според журналиста Дан Рафаел съперник на Пулев ще бъде бившият световен шампион в две категории в ММА Витор Белфорт. В Twitter той съобщи, че сблъсъкът ще бъде основното събитие на вечерта. В момента двете страни преговарят и договорът не е подписан.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама