Панов поиска дебат с конкурентите си за „Дондуков” 2

08:42, 04 ное 21 / Избори 2в1 25 1354 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Кандидатът за президент Лозан Панов отново поиска дебат с конкурентите си за „Дондуков” 2. По-късно днес той и кандидатът му за вицепрезидент Мария Касимова-Моасе ще отидат в Президентството, за да поканят на дебат държавния глава Румен Радев, обяви Панов в ефира на Нова телевизия.

„Представям си този дебат между нас и Радев. Може и на ниво вицепрезиденти, както и г-н Анастас Герджиков. Във формат, който не виждам проблем да се инициира. За да се вземе информирано решение хората, трябва да знаят кой каква позиция има”, посочи Панов.

Шоуто го видяхме, но дебатите къде са?

Няма всъщност реална кампания за президентския вот. Г-н Радев и другите не участват в такъв дебат. Политиката е да застанеш срещу своите опоненти, а не да искаш да спечелиш служебно този мач”, добави кандидатът за „Дондуков” 2.

Панов коментира каква е правилната формула, за да се сформира работещо правителство. „Много е важно кой ще бъде президентът. Ще поставя ли мостове, ще гради ли, ще се опита ли да постигне диалог между формациите”, посочи той.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 22:38, 04 ное 21

Само си губи времето надежди никакви

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама