Почина бившият генерален директор на БНТ Кирил Гоцев

11:51, 24 окт 21 25 3371 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Тази нощ е починал бившият генерален директор на БНТ Кирил Гоцев. За това съобщиха от обществената телевизия, където той посвещава голяма част от професионалния си път. Оттам обаче не посочват каква е причината за смъртта му. 

Започнал работа като технически служител в една от апаратните на телевизията, Гоцев извървява пътя до технически директор, изпълнителен директор и генерален директор на БНТ. Гоцев се задържа на поста шеф на БНТ точно 2 години и 5 дни. По време на своя мандат предприема технологично обновление, което отваря пътя към цифровизация на технологията на производство в телевизията.

Гоцев беше известен с изключителната си приветливост и лъчезарна усмивка. Беше обичан от колегите си. Беше професионален фотограф и дълги години организираше фотопленери на морето, в които участваше със свои изложби“, посочват от БНТ. 

Поклонението ще бъде във вторник, 26 октомври, в 11.30 часа, в столичния храм „Св. Седмочисленици“.

 

Екипът на Topnovini.bg изказва искрени съболезнования към семейството, близките и приятелите на Кирил Гоцев.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама