Кандидатпрезидентският дебат пред пълно фиаско

11:30, 24 окт 21 / Избори 2в1 25 3562 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

В първия предизборен дебат за „Дондуков“ 2 в ефира на bTV позиции за бъдещето на България трябваше да сблъскат кандидат-президентите Волен Сидеров, Александър Томов, Николай Малинов и Луна Йорданова.

Има ли (НЕ)зависими кандидат-президенти?

Волен Сидеров обаче отказа да се включи в дебата, защото според него се правела пиар кампания на Луна и преди да влязат в студиото е бил заснет клип с нея, който ѝ дава нечестна преднина и я представя като „доминиращ кандидат“. Лидерът на „Атака“ заяви, че няма да участва в „такъв сценарий“.

Снимка: btvnovinite.bg

Водещата Мария Цънцарова обясни, че е било заснето видео с Луна и останалите кандидат-президенти във връзка с тегленето на жребия за реда, по който да се задават въпроси в дебата, но то не е било излъчено и нищо не е показано по телевизията преди дебата. Лидерът на „Атака“ обаче демонстративно напусна студиото.

Президентската интрига се заформи: Ще измести ли някой Радев?

След това пък самата Луна заяви, че се чуди как в дебата участват хора, „които са довели държавата дотук“ и „трябва да са в затвора“. След това тя влезе в остър сблъсък с Александър Томов и Николай Малинов. Певицата прочете декларация за закон за лустрация и поиска двамата кнадидат-президенти да я подпишат. След като не успя да успокои обстановката, водещата Мария Цънцарова я помоли да напусне студиото. 

Така от четирима кандидат-президенти, които трябваше да сблъскат позиции по належащите въпроси, в дебата останаха само двама. Николай Малинов и Александър Томов споделиха своето мнение относно въвеждането на зеления сертификат и новите мерки.

Купуването и продаването на гласове са престъпления! 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама