А1 приема предварителни поръчки за новия HUAWEI nova 9

12:05, 22 окт 21 25 1099 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

А1 приема предварителни поръчки за новия модел на Huawei – nova 9. Смартфонът може да бъде заявен онлайн от сайта на телекома до 31 октомври, когато започват и неговите доставки, a поръчалите предварително ще го получат в комплект с новите безжични open-fit слушалки Huawei FreeBuds 4. Nova 9 се предлага в брой или на изплащане с мобилните планове на А1.

Huawei nova 9 е надежден смартфон, който предлага отлично съотношение между цена и характеристики. Смартфонът разполага с 6,57-инчов Full HD+ (1080 x 2340p) OLED дисплей с честота на опресняване 120 Hz, което го прави отличен както за работа, така и за забавление. Сензорът за пръстови отпечатъци е вграден в дисплея и единственото, което нарушава целостта на екрана, е малкият прозорец за селфи камерата.

Предната камера е 32 мегапиксела с бленда f/2.0, което ѝ позволява да улавя повече светлина. Основната камера е четворна с 50 MP основен сензор с бленда f/1.9 и 8 MP Ultra Wide сензор. Те се допълват от 2 MP сензор за дълбочина, 2 MP макро сензор и LED светкавица.

Huawei nova 9 идва със 128 GB вградена памет и 8 GB RAM, а процесорът му е осемядрен Qualcomm SM7325 Snapdragon 778G 4G. Тези характеристики правят модела много бърз и му позволяват да се справи с всички модерни мобилни игри и приложения. Моделът е базиран на платформата на Huawei EMUI 12 и магазинът за приложения на Huawei AppGallery.

Смартфонът се предлага с мобилните планове на А1, а по време на предварителните поръчки може да бъде закупен на специални цени, започващи от 20,50 лева на месец или 439,99 лева в брой с неограничения Unlimited Ultra. Пълният списък с цени в зависимост от комбинацията с избран тарифен план е достъпен в онлайн магазина на А1.bg.

Официалният старт на продажбите на Huawei nova 9 във всички търговски канали на А1 е 1 ноември. Доставките ще започнат на 31 октомври по реда на поръчване, а всички заявили предварително nova 9, ще получат и последния модел безжични слушалки на Huawei - FreeBuds 4.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама