Добрякът Цоньо напусна „Фермата“ след зверска битка

22:30, 16 окт 21 25 2317 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Край на участието на колоритния Цоньо във „Фермата“. Добрякът от село Крушево излетя от риалитито след изтощителен сблъсък на Арената за дуели. Въпреки че се бори мъжки срещу емигранта Костадин, най-възрастният участник падна с 8 на 20. 

В най-оспорвания дуел от началото на сезона съперниците до последно се движеха наравно. Цоньо показа мощ при рязането, коването и дърпането на тежка двуколка. След серия обрати, Коцето, който притежава половината от масата и силата на конкурента си, го надви с ловкост, точен мерник и силна памет. В последния, решителен сблъсък, той беше по-бърз само с една минута.

Цоньо, който избягваше конфликтите в стопанството и старателно се грижеше за животните, се прибра у дома разочарован. „Искаше ми се да остана още две-три седмици“, каза шофьорът.

Водещите Иван и Андрей се пошегуваха, че той ще липсва на останалите участници денем, но не и нощем, защото вече няма да оглася стопанството с оглушителното си хъркане. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама