„България те иска“ със собствена секция в новинарския сайт на bTV

15:23, 07 окт 21 / Общество 25 1243 Шрифт:
Биляна Иванова

bTV Media Group разширява портфолиото си от качествено дигитално съдържание, като прибавя нова секция към новинарския си сайт btvnovnite.bg. Тя носи името „България те иска“ и е базирана на иновативната онлайн платформа за кариера и живот - „Bulgaria Wants You

Новата секция дава възможност на потребителите на btvnovnite.bg първи да научават за кариерните възможности у нас и предлага бърз достъп до електронен калкулатор за сравнение на стандарта, условията и начина на живот в района на бъдещата им месторабота. На едно място ще предложим любопитни данни и факти за отделните региони на страната, интервюта с полезни съвети, оригинално видео съдържание за градове и компании, както и статии с различни истории на успеха тук, в България. 

Платформата „Bulgaria Wants You“ е ориентирана както към българите, които живеят в чужбина, така и към тези, които виждат потенциал в кариерна и лична промяна тук, в България, с цел да бъде мост между хората и отговорните работодатели у нас. Основатели на инициативата са телевизионните водещи и продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов, а проектът е естествено продължение на тяхната лична кауза и житейска мисия - борбата с демографската криза. 

Андрей Арнаудов в „Политкаст“: Трябват ни идеи, по-големи от самите нас

Потребителите на btvnovinite.bg ще виждат в реално време топ 5 на най-новите и актуални обяви и ще имат бърз достъп до един от най-любопитните инструменти на платформата - калкулатора за сравняване на стандарта на живот, който може да определи на колко биха се равнявали настоящите разходи за един човек в различни точки на света спрямо стандарта на живот във всеки областен град в България. 

„Пандемията промени начина, по който работим, но и начина, по който търсим работа. Както често се случва, за мнозина кризата се оказва и възможност – да направят промяна в живота си, да се върнат в родния град и то без усещането, че правят компромис с кариерата си. Разширяването на портфолиото на btvnovinite.bg с онлайн платформата „България те иска“  има за цел да отговори на нуждите на потребители за повече информация на все по-актуалната тема за развитието на бизнеса и човешкия капитал и е ориентирана именно към динамичните хора, които искат да се реализират у нас“, коментира Явор Николов, главен редактор на btvnovinite.bg.

Сред предимствата на секцията „България те иска“ е и богатото видео съдържание, статиите с експертни съвети на специалисти в областта на човешките ресурси и недвижимите имоти, мотивационните лектори, както и блиц интервютата с топ мениджъри и предприемачи, актуалните коментари на седмицата и вдъхновяващите истории за успели българи. 

bTV Media Group е основен медиен партньор на инициативата Bulgaria Wants You от самото й създаване през юли 2020 г. Оттогава платформите на bTV дадоха трибуна на десетки истории на успеха и вдъхновяващи житейски примери

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама