Президентите и астрологията: Четирима Овни се борят за стола на „Дондуков“ 2

12:20, 06 окт 21 25 1696 Шрифт:
Цветилена Симеонова Автор: Цветилена Симеонова

Много се изписа за кандидатите за президент – къде за биографии, къде за политики, къде за скандали, къде за жени. Забравена обаче остана една друга страна на борците за „Дондуков“ 2, която е много тачена от голяма част от българското общество, особено женското. Зодиите, разбира се.

Малко са жените, които биха ви казали, че датата на раждане и зодията не са от значение. Не случайно в днешно време много родители се съветват с астролог в кой точно ден и в коя минута е най-добре да се роди бебето, за да е възможно най-умно, най-щастливо, най-успешно, най-богато. Не са и малко момичетата, които на първа среща питат потенциалното си гадже коя зодия е и после проверяват в интернет дали имат съвместимост. Така че си е важно.

Четирима Овни

Кратка справка с биографиите на кандидатите показва, че за стола на „Дондуков“ 2 тази година ще се борят най-много Овни. Цели четирима от кандидат-президентите са родени под знака на огнената зодия. Това са Лозан Панов, Волен Сидеров, Костадин Костадинов и Луна Йорданова.

Друга кратка справка в интернет показва, че освен че са номер едно в зодиака, Овните обикновено успяват да постигнат това място и в живота. Лесно се ентусиазират и могат да увлекат много хора след себе си. Най-сериозният им стимул е конкуренцията. Трудно се подчиняват и обичат да водят. Несъмнено това са все сериозни качества, подходящи за един кандидат-президент.

Сред положителните качества на зодията Гугъл твърди, че са независимост, смелост и откровеност, а отрицателните - нетърпеливост, егоизъм и припряност.

Двама Телци

Под знака на земната зодия Телец са родени двама от кандидатите за президент – Милен Михов и Александър Томов.

За тази зодия също в интернет четем много похвали, сред които че са спокойни и уверени в себе си хора. Традиционалисти са и промените не са по техния вкус. Освен това имат силно изразено чувство за собственост. Големи инати, но пък какво лошо има в това президентът да е инат?!

Сред положителните им качества са жизненост, спокойствие и лоялност, а негативните – твърдоглавост, инат, мудност.

Две Риби

Знакът Риби също има двама свои представители в президентската надпревара. Това са Анастас Герджиков и Валери Симеонов.

Макар и последен в зодиака, водният знак не остава по-назад от другите. Интернет казва, че Рибите се отличават с ярка индивидуалност и независим нрав. Проницателността им също прави силно впечатление. А нима всяка държава не би се гордяла с проницателен държавен глава?!

Сред положителните им качества се посочват милосърдие, силна интуиция и емоционалност, а отрицателните – стеснителност, отвлеченост и бягство от реалността.

Един Близнак и един Козирог

Близнаци и Козирог не остават по-назад и също имат свой човек в надпреварата. Румен Радев е Близнаци, а Йоло Денев – Козирог.

Близнаци е въздушен знак, който се характеризира с блестящ ум и възможност да се реагира адекватно и мигновено във всяка ситуация. Земният Козирог пък се отличава с лоялност и постоянство, както и силно развито чувство за отговорност и дълг.

За тия, дето не вярват

Предвид, че все още не са ясни всички кандидати за нов държавен глава, в този материал разгледахме само една част от тях – най-атрактивната. Като, разбира се, подчертавам, че не съм астролог, а обикновена блондинка, която обича да гугълва всякакви неща.

И въпреки че на президентската надпревара може да се гледа през призмата на забавното, то не бива да забравяме, че изборите са изключително важни за нас като общество. За това гласувайте умно и не забравяйте, че ако човек в живота си е ла*но, то зодията му няма никакво значение.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама