„Патриотичен фронт“ се завръща, но в нов формат

09:30, 30 сеп 21 / Политика 25 2280 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова
Снимка: НФСБ
Снимка: НФСБ

И на тези парламентарни избори ще участва коалиция „Патриотичен фронт“, този път обаче в нов състав. Вместо с ВМРО и „Атака“ НФСБ се явява с формациите БНДС „Целокупна България“ и БДС-Радикали коалиция. 

Това е обединение, което вече има присъствие в българската политика и е печелило доверието на българските избиратели, изтъкват от новата коалиция.

„Ние заедно – НФСБ и Целокупна България, сме сред учредителите на обединението „Патриотичен фронт“ през 2014 г. и се чувстваме морално отговорни това обединение да продължи“, посочи след регистрацията в ЦИК Борис Ячев.

„На фона на заявеното желание на останалите патриотични формации да се явят раздробено, поотделно, ние считаме, че само обединението на патриотичните сили е гаранция, че те могат да бъдат представени в парламента. Създаваме тази коалиция за тези избори, но с поглед към бъдещето – вярваме, че и след 14 ноември желанието за обединение на патриотичните партии ще продължи“, подчерта Борис Ячев.

„Вярваме, че нашите последователи, че българските избиратели ще подкрепят патриотичната кауза“, добави Георги Вълчев.

По думите на Цветан Манчев кандидатите на „Патриотичен фронт“ ще бъдат достойните кандидати, защото носят у себе си най-важното – любовта към България.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 14:54, 30 сеп 21

Който се хване с НФСБ е обречен на гибел с тоя крадец бе се хващате бе стига че краде но е и арогантен


Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама