Зуека: Не съм избягал

11:25, 25 сеп 21 / Общество 25 1393 Шрифт:
Цветилена Симеонова

През последния месец Васил Василев – Зуека се превърна в една от най-коментираните личности в България. Популярният актьор избра да напусне страната ни, за да отиде да живее в чужбина. За някои смелостта му да обяви публично недоверието си към управлението на страната го прави герой, за други е страхливец, който бяга. В първото си интервю откакто живее в чужбина, той коментира тези настроения така: „Как не им писва на хората да се занимават с тези неща. Хора, живейте си живота“.

В интервю за bTV Зуека посочи, че коментарите за бягство са безсмислени, тъй като не е избягал – все още си живее в Европейския съюз.

Зуека напусна България - заменил я със страна, „в която се спазват законите“

Той обясни, че със семейството му са обмисляли това преместване през последните четири години. То е трябвало да се случи по-късно, но икономическата ситуация в света ги е принудила да направят следващата стъпка по-рано от предвиденото, за да осигурят спокойно бъдеще за сина си Стефан.

Когато са споделили плановете си с най-близките си, приятелите и роднините им са опитали да ги спрат. Той обаче не съжалява за решението си. Сподели, че когато поеме по някакъв път, никога не се съмнява и никога не поглежда назад.

„Непоискано мнение с Андрей Арнаудов“: Тъга по тъгата за Зуека

В новия си дом, за който не пожела да сподели къде се намира, Зуека продължава да рисува всеки ден. Хората, които искат да опознаят Васил Василев – Зуека като художник, могат да видят картините му от утре в Академия „Никола Тесла“ на бул. „Цариградско шосе“ 17 в София. Там ще се запознаят с произведенията на още 10 творци, обединили изкуството си под названието „Любов на стативи“.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама