На какви виртуални спортове можем да заложим в Winbet?

10:20, 22 сеп 21 25 1680 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Виртуалните спортове вече не са някаква новост в онлайн букмейкърите. Дори напротив, те са се превърнали в неделима част от почти всеки сайт за залози. Разбира се, тяхната популярност е далеч от тази на реалните спортове и едва ли някога ще успее да я достигне, но този тип залози също има своите предимства и положителни страни. Нека обаче разгледаме какво са тези спортове и по какво си приличат и различават спрямо реалните дисциплини.

Съществена разлика е фактът, че виртуалната среща, независимо за какъв спорт говорим, трае не повече от няколко минути, така че веднага може да разберете дали печелите или не. Привържениците на статистики и стратегии за залагане обаче едва ли ще се захласнат по виртуалните спортове, тъй като в тяхната същина стои генератор на случайни числа и макар често на разположение да е подробна статистика, то не е препоръчително да правите залозите си на тази база. 

Сайтът на Winbet е едно от местата, където може да откриете богато разнообразие от налични виртуални спортове, а повече за тях може да прочетете и в наличното Winbet ревю на този линк, където подробно са разгледани основните възможности в сайта. Отивайки в секция Виртуални, ще откриете девет различни надпревари, като три от тях са посветени на цар футбол.

Доволни ще останат феновете на Висшата лига, тъй като шампионатът има своята виртуална версия, включваща 16 отбора. Едновременно ще се играят осем срещи, като може да се залага на всяка една от тях. Освен стандартните опции за залог на краен победител, налични с бърз достъп за залог са още пазари за победител на полувремето, брой голове, както и хендикап опцията. Иначе всяка от срещата предлага още много други възможности за залагане, заимствани от реалния футбол.

Друга футболна надпревара е така наречената Виртуална Евро Купа, която е базирана на формата на Европейското първенство и по специално Евро 2020, тъй като турнирът винаги започва с отборите от последното европейско първенство, подредени в същите групи. Развоят на срещите обаче винаги е различен. Едновременно се играят по четири срещи, на които може да залагате и съответно да гледате. Опциите за залог са аналогични с останалите виртуални футболни надпревари.

След като има симулация на европейското първенство, то не е изненада, че такава се предлага и за световното първенство, като принципът е абсолютно същия. Самата визуализация и геймплей също не се различава, като напомня повече нa популярната видеоигра Fifa отколкото на реален футбол.

Макар бейзболът да не е особено популярен по нашите географски ширини, то той също е отразен с виртуална алтернатива, която в интерес на истината изглежда доста реалистично. Американският спорт е отчетен и с наличието на виртуален баскетбол, който представлява симулация на НБА сезона. Тук подобно на футбола има богат избор от пазари, а също и възможност за залагане на до осем едновременно едновременно провеждащи се срещи.

Друг вълнуващ виртуален спорт е тенисът, чийто геймплей също е доста добре изпипан, така че максимално да се доближи до наблюдаване на реален тенис. Самите играчи също са добре познатите имена от ATP тура, макар и с малко по-различни имена, като например Григор Димитров се подвизава под името Диметриов.

Списъкът с виртуални спортове се допълва от Моторни спортове, Конни надбягвания и Гонки с кучета, като тук действието се развива дори още по-бързо, но на практика това си е чиста проба хазарт. Като цяло виртуалните спортове се причисляват повече към казино секцията отколкото към спортните залози, въпреки ясната връзка със съответните спортни дисциплини. Този тип залози трябва да се прилага предимно за забавление, тъй като късметът, а не проучването на отборите и състезателите ще играе главна роля за евентуалната ви печалба.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама