„Изправи се БГ! Ние идваме” няма да издига собствен кандидат за президент

11:14, 18 сеп 21 / Политика 25 1691 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

„Изправи се БГ! Ние идваме” няма достатъчно сили, за да издигне свой собствен кандидат за президент. Формацията ще реши кого да подкрепи за президент, когато станат ясни кандидатите. Това заяви Арман Бабикян в ефира на Нова телевизия

„Не обичам състезание с един кон. Аз мога да кажа дали харесвам или не господин Радев. Но ние сме колективен орган”, посочи той. 

Бабикян заяви, че не се притеснява от социологическите проучвания, които посочват, че коалицията няма да успее да влезе в парламента, тъй като гледа на тях като на моментна картина. „Ние много ясно знаем какво искаме. По тази причина сме наясно и с пътя, който трябва да извървим”, каза той.

Възможно партньорство с Кирил Петков и Асен Василев

Относно политическата формация на Кирил Петков и Асен Василев Бабикян изрази надежда, че могат да бъдат партньори.

„Докато бяха министри, се разбирахме чудесно. Когато става дума за работа и се скрият по комисиите, не можете да си представите колко хубаво работят тези хора. В момента, в който тръгнат камерите, започва такъв нощен бой с лопати, че просто се чудите дали това са същите онези хора”, коментира той.

Според него е по-важно кой ще спечели от проекта на Петков и Василев, като най-важно е това да са хората.

„От началото на миналия парламент тръгна една мода някакви хора да се завират някъде да си говорят по кабинети и по кафета. Което се случва по целия цивилизован свят. След което единият хитричко висва пред някой микрофон и се започва едно надприказване. А ние седим, гледаме и се чудим на кого да вярваме повече. Това са глупости”, смята той.

Според него Татяна Дончева може да се среща с когото иска. Проблем би било, ако някой предлага пари на друг.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама