Няма да има промяна в политиките на новото служебно правителство

11:12, 14 сеп 21 / Политика 25 1712 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

На 16 септември президентът ще разпусне Народното събрание и ще назначи служебно правителство. „Няма да има промяна в политиката на новото служебно правителство. Укрепването на държавността остава основен приоритет“, каза по темата днес Румен Радев, но не уточни дали ще има промени в състава на сегашния служебен кабинет.

„Бъдещото служебно правителство ще продължи да работи за оздравяване на държавността, за възвръщане на доверието в институциите“, заяви държавният глава. „Надявам се, че това, което постигна сегашното служебно правителство и това, което ще направи следващото, да бъде поето от един редовен кабинет“, коментира той, цитиран от БГНЕС.

Радев разпуска парламента на 16 септември

Във връзка с предстоящите избори, Радев посочи, че кандидатурата му ще бъде издигната съгласно изискванията на ЦИК. „Ще продължавам да подкрепям ценности, а не партии. Ще продължавам да подкрепям ценностите, които изповядват хиляди български социалисти - свобода, солидарност, справедливост“, каза още президентът в отговор на въпрос за евентуална подкрепа за него от БСП.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама