Sesame прогноза за първия мач на Лудогорец в групите на Лига Европа

14:55, 13 сеп 21 / Спорт 25 2176 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

За втора поредна година българското първенство продуцира два отбора в груповата фаза на Европейските клубни турнири. ЦСКА ще се състезава в новосъздадения турнир Лига на Конференциите, което е едно ниво под Лига Европа. Лудогорец пък остана на крачка от групите на Шампионската лига, но загубата от Малмьо ги прати отново във втория по сила европейски турнир. Естествено, всички мачове от двата турнира ще бъдат отразени в тиражите на най-новия букмейкър sesame online.

Разградчани се паднаха в група F на турнира, където ще премерят сили срещу отборите на: Спортинг Брага, Мидтиланд и Цървена звезда. Първият мач на „орлите“ е срещу отбора на Божидар Краев Мидтиланд. Лудогорец вече се срещна веднъж с датчаните. Това се случи в квалификационните кръгове на Шампионската лига през сезон 2020-та. Тогава Мидтиланд спечели с 1:0 в България, а ковид пандемията принуди УЕФА да проведе квалификациите в един мач. Sesame отново очаква победа за Мидтиланд. Коефициентът за единица е 1.83. Равенството се търгува при ставка 3.66, а победа за Валдас Дамбраускас и неговите възпитаници е оценена на 4.20.

Брага също е познат съперник на „орлите“. Двата тима се срещнаха в групите на Лига Европа през 2017-та година, а резултатите са повече от обнадеждаващи. Мачът в България завърши при резултат 1:1. Лудогорец обаче спечели гостуването в Португалия с комфортното 2:0.

Цървена звезда също вече познава силата на Лудогорец. „Зелените“ отстраниха Звезда в квалификациите на Шампионската лига през сезон 2016-та. Тогава победата дойде доста трудно, а двата мача завършиха при резултат 2:2 в редовното време.

Формата на Лудогорец

Коефициентът на Sesame за 2-ка в мача с Мидтиланд определено ни изненада. „Орлите“ са в топ форма от началото на кампанията, а Дамбраускас започна да показва защо бе назначен за мениджър на 10-кратния шампион на България. Разградчани направиха стабилен рейд в Европа, където отстраниха последователно отборите на Шахтьор Солигорск, Мура и Олимпиакос. Последва минимална загуба срещу Малмьо в последния квалификационен кръг преди групите на Шампионската лига. Лудогорец загуби първия мач в Швеция, но пък след това подчини 21-кратните шампиони на Швеция в Разград с 2:1. В България пък сезонът се развива още по-успешно. Лудогорец стартира с разгромна победа 4:0 срещу големия съперник ЦСКА за Суперкупата на страната. В Първа лига бяха постигнати 5 победи в 5 мача, включително категорични победи над Локомотив Пловдиви Черно море.

Как се справя Мидтиланд?

Тимът заема първа позиция в датското първенство (преди Копенхаген да изиграе мача си от 8-мия кръг на първенството). Мидтиланд се класира за Лига Европа, след като отпадна от последния квалификационен рунд на Шампионската лига, също както и българския шампион. Там нидерландския ПСВ победи датчаните с общ резултат 5:0 и не остави никакви съмнения за своето превъзходство. В Суперлигата „червените“ имат 6 победи и 2 загуби, като прави впечатление, че отборът е допуснал едва 5 гола в тези 8 срещи. Може да заложите на под 2.5 гола в мача при коефициент 1.84 в Sesame. Подобен залог щеше да се окаже успешен в 5 от последните 7 мача на датския тим.

Прогноза за мача

Ние вярваме във възможностите на родния тим и смятаме, че Лудогорец ще поднесе изненадата и ще победи Мидтиланд. Високия коефициент на Sesame от 4.20 може да уплаши някои от вас. В такъв случай, ще ви препоръчаме да заложите, че в мача ще бъдат отбелязани под 3 гола, където коефициентът вече е далеч по-вероятното 1.84.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама