„Матрицата“ се завръща

20:15, 08 сеп 21 / Култура 25 2811 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

„Изборът е твой“ се казва специалния сайт, с който Уорнър Брос. анонсират предстоящия трейлър на „Матрицата“.

В него посетителят може да избере синьо или червено хапче, които стартират два различни тийзъра. В „червения“ вариант виждаме бегло Кари Ан-Мос (Тринити), Киану Рийвс (Нео) и новата звезда в актьорския състав - Яхиа Абдул-Матин II, за когото се очаква да замести Лорънс Фишбърн като Морфей.

В „синия“ вариант пък гласът зад кадър съобщава, че „вече не различавате реалността от фантазията“ и „лошо е, когато въображението ни ни застрашава. Не искаме никой да пострада, нали?“.

И двата варианта на тийзъра включват легендарните падащи зелени цифри, а също така посочват точния час в момента на гледане.

Пълна версия на трейлъра се очаква в четвъртък.

Премиерата на филма е планирана за 22 декември 2021 г., като лентата ще се появи едновременно по кината и на стрийиминг платформата HBO Max, където ще бъде достъпен за 31 дни. HBO Max стартира в България на 26 октомври, пише bTV.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама