Облачен 6-и септември

07:00, 06 сеп 21 25 2324 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

През празничния ден над България облачността ще е променлива, след обяд над югозападната половина от страната ще е по-често значителна и на отделни места ще превали слаб дъжд. Ще бъде ветровито, с умерен до силен вятър от изток-североизток. Дневните температури ще се понижат още и максималните ще са между 20° и 25°.

В сутрешните часове по южното крайбрежие все още ще има значителна облачност, но ще се разкъса и намалее. На север ще е предимно слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, но ще е почти без валежи. Ще бъде ветровито с умерен до силен вятър от изток-североизток. Максимални температури на въздуха: 21°-24°. Температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще е 3 - 4 бала.

В сутрешните часове по върховете ще е мъгливо. Преди обяд над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд в масивите от Западна България и Родопите ще има временни увеличения на облачността и на отделни места ще превали. Ще духа умерен до силен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 15°, на 2000 метра - около 8°.

Във вторник и сряда облачността ще е променлива, над Източна и Южна България по-често значителна. Там има и вероятност за изолирани слаби валежи, по-голяма през втория ден. Вятърът ще остане от североизток, до умерен, в югоизточните райони до силен. Ще бъде хладно с максимални температури между 20° и 25°.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама