Татяна Дончева предлагала на хора от ИТН да се отцепят срещу 500 000 лв.?

16:26, 04 сеп 21 / Политика 25 3029 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Тошко Йорданов с тежки обвинения към Татяна Дончева. „Татяна Дончева е изключително нечистоплътен политически човек. Тя е човекът, който когато се говореше при кого ще отиде третият мандат, тръгна да обикаля част от нашите депутати и да им предлага да напуснат нашата парламентарна група“, посочи той и обясни, че им е предлагала министерски кресла.

Включително и е драскала на едни листчета „половин милион ще ти дам“. Листчетата ги е драскала и си ги е взела, но разговорът, който е провела, може да бъде доказан. Човекът от нашите, с който е водила този разговор, може да излезе на детектор на лъжата и да потвърди всичко това, което казах. Има камери”, заяви Йорданов.

Има задържан за заплахата за убийство към Ива Митева

Пред bTV Дончева отрече обвиненията и заяви, че иска Йорданов да изкара записите, на които уж се виждало, че посещава офиси на ИТН. Тя допълни, че не раздава постове и никога не е имала такива средства в себе си.

Дончева смята, че някой съди за нея по себе си. „Обвиненията са абсолютно смехотворни“, добави тя.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама