Видеотеката на Xplore TV ще зарадва любителите на трилър и екшън жанра с нови хитови заглавия

12:50, 03 сеп 21 25 1851 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

А1 Видеотека обещава много приятни минути пред домашния ТВ екран за почитателите на киноадреналина сред абонатите на Xplore TV през септември. Сред хитовите заглавия в каталога на A1 Видеотека този месец се открояват драматичният екшън трилър „Те пожелаха смъртта ми“, приключенският фантастичен екшън „Мортал Комбат: Филмът“ и научнофантастичният филм на ужасите „Нито Звук 2“. Абонатите на Xplore TV могат да наемат всеки от тях на достъпна цена и да ги гледат многократно в продължение на 48 часа в уюта на дома си. 

Филмът „Те пожелаха смъртта ми“ с Анджелина Джоли в главната роля, разказва историята на 12-годишно момче, което е единственият оцелял свидетел на убийство. По тази причина той е преследван от наемни убийци в пустошта на Монтана. Единственият човек, на когото може да се довери, е Хана (Анджелина Джоли), която живее в изолация на противопожарна кула. Тя страда от травмите на допуснатите в миналото грешки. Двамата заедно се озовават в опасната ситуация, в която бягат не само от преследвачите си, но и от бушуващ горски пожар, заплашващ да унищожи всичко по пътя си. Абонатите на Xplore TV ще могат да проследят премеждията на двамата бегълци и да научат дали ще успеят да намерят спасение.

Любителите на смъртоносните битки в изкуството ще бъдат очаровани от „Мортал Комбат: Филмът“, който също е сред заглавията в селекцията на А1 Видеотека през септември. Кино заглавието представя най-страховития воин на Външния свят - Суб-Зиро, който преследва ММА боеца Коул Йънг с цел да го убие. Зрителите на Xplore TV ще имат възможност да съпреживеят предизвикателствата, през които преминава Коул и подготовката му за легендарната битка за оцеляване в убежището на храма на Лорд Рейдън.

Още един „страшен“ филм в селекцията на А1 Видеотека е „Нито Звук 2“, който описва историята на семейство Абът (Емили Блънт, Милисент Симъндс и Ноа Джуп). След смъртоносните събития в дома им, те се изправят пред ужасите на външния свят и продължават борбата си за оцеляване в тишина и пълно мълчание. Принудени да излязат в неизвестното, те бързо разбират, че създанията, преследващи ги по дори най-слабия звук, не са единствените заплахи, които дебнат отвъд пясъчната пътека.

Филмите от премиум студиа в каталога на А1 Видеотека са с първокласен звук и картина и дават възможност на потребителите на Xplore TV да ги гледат дори и след като вече са извън програмите на киносалоните. Интерактивните функции на Xplore TV улесняват избора за зрителите, като с времето платформата „научава“ предпочитанията им и им предлага заглавия, подходящи за техния вкус.

 ***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама