MAX Sport пусна нов сайт с акцент върху видео съдържанието на спортните канали

15:05, 01 сеп 21 / Спорт 25 2627 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Днес А1 представи нов сайт, посветен на спортните канали MAX Sport. Новата уебстраница е достъпна на същия адрес https://maxsport.live/, но ще предлага много по-богато актуално съдържание с акцент върху видеото и новините от спортните първенства и събития, които се излъчват по MAX Sport. Сайтът ще продължи да съдържа програмата на спортните канали и резултати от футбола, баскетбола и тениса в реално време.

Maxsport.live вече ще предлага водещите спортни новини, ексклузивни видеа от най-горещите спортни събития и авторски материали. Темите на сайта ще са свързани с първенствата и спортните събития, които се излъчват по спортните канали на A1 като UEFA Шампионска лига, LaLiga, Serie A и други.

Основен фокус ще бъде поставен върху видеото, като сайтът ще предлага клипове от най-интересните събития, включително голове, зрелищни отигравания и спорни моменти в рамките на минути след тяхното провеждане. Към тях ще бъдат добавени и редица авторски програми, интервюта и друго видео съдържание. По този начин всички потребители ще имат достъп до най-интересните моменти от ексклузивното спортно съдържание на MAX Sport, с което могат да се забавляват от всяко място и по всяко време.

Сайтът ще продължи да предлага възможността за следене на спортни резултати в реално време за три от основните видове спортове – футбол, тенис и баскетбол. Самите резултати включват подробна статистика, коментари в реално време и основни акценти от различните двубои. На сайта могат да се прегледат съставите на отборите и доста друга информация. Освен резултати, потребителите могат да проверят настоящото класиране в различните турнири, както и да видят програмата за предстоящите десет дни в отделните спортове, шампионати и надпревари.

Спортните канали MAX Sport поставят футбола на централно място, като по тях могат да се следят основните първенства в Европа, Северна и Латинска Америка, включително големи международни клубни и национални турнири. Сред тях са включени мачовете във вторник от UEFA Шампионска лига, избрани срещи от Лига Европа, Лигата на конференциите, испанската LaLiga, италианската Serie A и Coppa Italia, Купата на Франция, Купата на Турция, Major League Soccer и континенталните клубни турнири на Южна Америка - Copa Libertadores и Copa Sudamericana.

Спортните канали на А1 предлагат изключително богата селекция и от други спортове като всички турнири от сериите ATP и лекоатлетическата Диамантена лига, Националната хокейна лига (NHL), Националната футболна лига (NFL), EuroVolley 2021, Националната баскетболна лига на България и баскетболните Европлига и Еврокупа. Феновете на моторните спортове могат да наблюдават стартовете от MotoGP, WRC и сериите NASCAR, а запалените по бойните спортове имат достъп до всички събития на най-голямата ММА организация – UFC и селекция от избрани боксови галавечери.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама