Големите кавички

17:00, 30 авг 21 / Големите кавички 25 3354 Шрифт:
Ирина Иванова Автор: Ирина Иванова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (23 - 27 август)

Децата да тръгнат нормално на училище и да се спре с безсмислицата на онлайн обучението“, призова епидемиологът доц. Атанас Мангъров. Пред медиите той определи нареждането да се носят маски в клас като безсмислено и варварско.

Припомняме, че насоките на Министерството на здравеопазването предвиждат маските в клас да са задължителни за всички учениците от 1-ви до 12-и клас, ако училището се намира в област в жълта, червена или тъмно червена зона. Само в областите в зелена зона, учениците от 1-ви до 4-ти клас и децата в детските градини могат да бъдат без маски с решение на педагогическия съвет. 

Доц. Мангъров определи като безсмислени и опитите за насилствено налагане на ваксинация на определени професионални групи от населението, тъй като и при наличие на имунитет способността да заразяваш другите остава. Той подчерта, че решението за ваксиниране винаги трябва да е лично и да бъде предмет на свободен избор от страна на гражданите.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 11:48, 31 авг 21

Абе скрийте този изрод. Пожелавам му да пукне

2 Румяна Генкова 04:48, 05 сеп 21

До коментар н1 от анонимен: внимавай какво пожелаваш,че може да те застигне! Изрода си ти!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама