MAX Sport ще предава за първи път в България пряко мачове от редовния сезон и плейофите на NFL

10:54, 30 авг 21 / Спорт 25 2867 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

MAX Sport е първата българска телевизия, която спечели правата за излъчване на най-популярния и гледан американски професионален спорт – Националната футболна лига (NFL). През новия редовен сезон, който ще е под номер 102 в историята, отборите ще изиграят по 17 мача, като спортните канали на А1 ще имат възможността да излъчват по два мача на кръг – от 20:00 и 23:00 часа в неделя вечер.

Стартът ще бъде даден в ефира на MAX Sport 2 oт 20:00 часа на 12 септември българско време с двубоя между Питсбърг Стийлърс и Бъфало Билс. Веднага след края му започва и прякото предаване на сблъсъка между Канзас Сити и Кливланд Браунс. Редовният сезон ще приключи на 9 януари 2022 г., а седмица по-късно, на 15 януари, започват и плейофите. Кулминацията на сезона в NFL – 56-ото издание на Супербоул, по план трябва да се изиграе на 14 февруари на SoFi Stadium в Ингълууд, Калифорния.

България-Швеция от Евроволей 2021 и топ сблъсъци от Испания и Италия по MAX Sport

„Много сме щастливи, че MAX Sport е първата българска спортна телевизия, която ще зарадва феновете на американския футбол с преки излъчвания на мачовете от редовния сезон, плейофите и едно от най-големите телевизионни спортни събития – Супербоул. Придобиването на правата за излъчване на NFL от А1 е поредната стъпка към спазването на обещанието ни да предлагаме на нашите клиенти ексклузивно спортно съдържание с най-високо качество, задоволяващо всеки вкус“, заяви Симеон Донев, старши директор „Маркетинг“ в А1 България.

Националната футболна лига е четвъртата професионална спортна лига от Северна Америка, чиито мачове ще се излъчват по MAX Sport. Националната хокейна лига (NHL) е част от програмата на каналите още от техния старт, а от два сезона пряко се дават и двубои от Major Soccer League. Освен NFL, MSL и NHL, по спортните канали на А1, феновете могат да следят всичко най-интересно от тенис турнирите на ATP, ­предстоящите през август и септември европейски първенства по волейбол за жени и мъже, NASCAR, MotoGP и Световния рали шампионат, UFC, боксови галавечери и още много спортни топ събития.

А1 предлага на бизнес клиентите професионална платформа за видеообслужване

Богатото футболно съдържание на А1 включва прякото излъчване на мачове от трите европейски клубни турнира – UEFA Шампионска лига във вторник, Лига Европа и Лига на конференциите, някои от топ първенствата на Стария континент – испанската LaLiga, италианската Serie A и Coppa Italia, Купата на Франция, Купата на Турция и континенталните клубни надпревари на Южна Америка - Copa Libertadores и Copa Sudamericana.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама