На мач: през две седалки и с маска

16:37, 20 авг 21 / Спорт 25 4562 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Въвеждат мерки и на стадионите. Позволява се присъствието на публика при спазване на отстояние от две седалки между феновете, а в секторите без седалки – запалянковци няма да има.

Привържениците ще имат достъп до стадионите само срещу представянето на билети, пропуски или покани. Свободно влизане няма да се допуска.

Феновете ще влизат най-късно 15 минути преди началния час на футболната среща, а пропускателният режим ще бъде организиран при спазването на дистанция от минимум 2 метра.

Носенето на предпазни маски от момента на влизане на стадиона до напускането му остават задължително, обявиха от здравното министерство.

Коронавирусът у нас: Нови правила за заведения, спортни зали, кина и театри

Мерките са обсъдени на среща в спортното министерство между заместник-министрите на здравеопазването д-р Александър Златанов и д-р Тома Томов, министърът на младежта и спорта Андрей Кузманов и част от екипа му, както и представители на Българския футболен съюз.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама