Връщат се горещите дни

07:00, 20 авг 21 25 4321 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Ще е предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има над югозападните райони на страната, но само на изолирани места след обяд слабо ще превали. Ще духа слаб в източните райони до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са от 27° до 32°.

Над Черноморието ще е слънчево. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 26°-27°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините ще е предимно слънчево. Временни увеличения на облачността ще има над Рило-Родопската област, но само на изолирани места ще превали. Ще духа слаб до умерен североизточен, по най-високите части северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 23°, на 2000 метра - около 15°.

През почивните дни времето ще бъде предимно слънчево. Вятърът ще е слаб, по Черноморието до умерен от североизток. В събота над югозападните райони ще се развие купесто-дъждовна облачност, на места ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици. В неделя по-значителни временни увеличения на облачността ще има над Източна България, но вероятността за валежи е малка. Температурите ще се повишават слабо и в неделя максималните ще са между 28° и 33°, сочи прогнозата на НИМХ. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама