Вал Килмър ненавиждал костюма на Батман

20:05, 11 авг 21 / Култура 25 3571 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Американският актьор Вал Килмър разкри, че ненавиждал костюма на Батман, въпреки че мечтата му е била да изиграе именно тази роля, предаде „Контактмюзик“.

61-годишният актьор играе във филма от 1995 г. „Batman Forever“.

В новия документален филм на Amazon „Prime Val“ за живота, кариерата и битката на актьора с рака на гърлото - неговият син Джак разказва преживяванията на звездата във филма на Джоел Шумахер.

Режисьорът на "Батман" показа новото лого и плакат на филма

Бях в шок не можех да повярвам колко ограничаващ и задушаващ е костюма на Батман. По холивудските стандарти ролята на Батман е най-желаната роля и е сбъдната мечта. Взех ролята, без дори да прочета сценария”, разказал Вал пред сина си. Каквото и момчешко вълнение да изпитвал, то било смазано от реалността на задушаващия костюм.

Всъщност с костюма изобщо не можеш да чуеш какво ти говорят другите на снимачната площадка. И в крайна сметка престават да говорят с вас, това е ужасно изолиращо. В крайна сметка разбрах, че идеята е да се показвам и да заставам където трябва, а не да чувам другите”, допълнил актьорът. И се оплакал, че другите участници във филма - Томи Лий Джоунс и Джим Кери са успели да играят спокойно в костюмите си, пише БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама