Хитови заглавия за летните кино вечери предлага видеотеката на Xplore TV

11:05, 06 авг 21 25 3197 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

През август абонатите на А1 Xplore TV могат да наемат редица хитови филми от специално подбраната селекция от премиум студиа в А1 Видеотека. Сред тях са научнофантастичният екшън трилър „Годзила срещу Конг“, документалният филм за поп и рок иконата Тина Търнър „Тина“ и романтичната комедия „История за Пепеляшка: Звезден сблъсък“. С над 20 000 заглавия на филми и сериали в каталога на видеотеката абонатите на А1 Xplore TV разполагат с разнообразен избор от първокачествени филми. Те включват подходящи предложения за различни възрасти и жанрови предпочитания. С времето платформата се адаптира към техните вкусове и благодарение на AI извежда на преден план персонализирани препоръки. Потребителите могат да наемат филмите срещу достъпна такса и да ги гледат колкото пъти пожелаят в рамките на 48 часа в уюта на дома.

По MAX Sport 3 стартира ново спортно шоу за любителите на високите скорости

Сред топ предложенията в А1 Видеотека през август е четвъртата „глава“ от „Вселената на Чудовищата“ - „Годзила срещу Конг“. Те се изправят един срещу друг в една от най-зрелищните битки в едноименния филм. След като корпорацията „Монарх“ се захваща с опасна мисия и открива улики за произхода на Титаните, заговор между хората заплашва да изтрие от лицето на земята всички създания, независимо дали са добри или лоши. Почитателите на научната фантастика, екшъна и трилърите могат да разчитат на много адреналин.

Документалният филм „Тина“ от режисьорите Дан Линдзи и Т. Дж. Мартин представя нов поглед към живота и кариерата на музикалната икона Тина Търнър, който със сигурност ще привлече вниманието не само на киноманите, но и на почитателите на рока. Филмът представя шеметния възход и слава, с които родената като Анна Мей Бълок се сдобива още в ранна възраст. Зрителите на А1 Xplore TV ще научат подробности за личните и професионалните битки в живота ѝ, както и за възраждането на кариерата ѝ и превръщането ѝ в глобален феномен през 80-те години на миналия век. Този откровен, динамичен разказ съдържа интервюта със самата Тина, проведени в Цюрих, Швейцария, както и с най-близките ѝ хора. Във филма са включени неизлъчвани досега кадри, аудиозаписи и снимки от личния ѝ архив, което го превръща в „задължителен“ за всеки почитател на музиката на Тина Търнър.

A1 има най-бързата 5G мрежа в България според Ookla®

За любителите на романтичния жанр сред абонатите на А1 Xplore TV „История за Пепеляшка: Звезден сблъсък“ е атрактивно предложение за кино вечерите у дома през август. Филмът разказва историята на Финли Тремейн, която живее във ферма в малко градче и мечтае да бъде звезда. Желанието ѝ започва да изглежда като реалност, когато в града пристига снимачен екип от Холивуд. Финли е решена да получи роля във филма, а междувременно привлича вниманието на красивия актьор, играещ главната роля, Джаксън Стоун. За жалост прослушването се проваля и Финли решава да се яви още веднъж на кастинг, но преоблечена като каубой и получава ролята. Зрителите на А1 Xplore TV ще имат възможност да проследят една истинска история за съвременна Пепеляшка, която прави всичко възможно, за да опази тайната от зла мащеха и неприятна доведена сестра.  

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама