Нинова ще предложи служебният кабинет да стане редовен, ако третият мандат отиде в БСП  

19:01, 04 авг 21 / Политика 25 3723 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Ако не се състави кабинет с първия мандат, БСП няма да подкрепи правителство с мандат на ГЕРБ. А ако третият мандат стигне до БСП, партията ще предложи служебният кабинет ще бъде одобрен за редовен от парламента. Това обяви лидерът на левицата Корнелия Нинова.

Защо Радев иска редовно, а не служебно правителство?

Днес Националният съвет на партията се събра на заседание, за да реши дали ще подкрепи проектокабинета на „Има такъв народ“. Пред медиите Корнелия Нинова съобщи, че Националният съвет е одобрил свършеното дотук.

„Има такъв народ“ представи приоритетите си

Ръководството на партията обаче смята, че в декларацията на „Има такъв народ“ не са отразени предложения на левицата като преизчисляване на пенсиите, семейни помощи.

Тя коментира, че разговорите с хората на Слави Трифонов ще продължат, ще предложат корекции и ще настояват за писмени гаранции по исканите от тях точки.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама