„Политкаст“ еп. 2: За и отвъд политическите сметки с Емилия Милчева

10:00, 24 юли 21 / Политкаст 25 3528 Шрифт:
Симеон  Иванов Автор: Симеон Иванов

Във втория епизод на „Политкаст“ говорим за това какви послания и символи поднесе първата парламентарна седмица, очаква ли ни редовно правителство и най-вече с чия подкрепа.

Специалният гост

Гостът е Емилия Милчева – свободен журналист с дългогодишна практика в редица печатни и електронни издания, винаги демонстрираща информиран и аналитичен поглед върху политическите процеси. Чуйте от разговора ни какви са нейните прогнози за оформяне на правителство, кой ще се явява скрития коалиционен партньор на бъдещото управление, мнението й за бъдещата роля на ДПС и още много други интересни перспективи. 

Снимка: Facebook/ Емилия Милчева

Ако се чудите какво да четете, слушайте „Под лупа“

В рубриката „Под лупа“ се спряхме на една изключително провокативна, актуална и полезна книга – „Лудостта на тълпите: джендър, раса и идентичност“. Авторът ѝ е Дъглас Мъри – писател, журналист и неоконсерватор, който не се води нито от принципите политкоректната реч, нито от езика на омразата, а от истината. 

Бъдете част от „Политкаст“

Можете да оставите вашите мнения, предложения и въпроси, а на най-интересните ще обърнем внимание в следващите епизоди! Можете да ни пишете във Фейсбук, на страницата на Topnovini.bg или на имейла на „Политкаст“ - [email protected].

Каквото и да ви говорят, знайте, че става дума за политика!

 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама