Тошко Йорданов очаква да има кабинет до две седмици

09:39, 21 юли 21 / Политика 25 2372 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Този парламент, който нареди българският народ, е по-различен и по-близък до реалността. Самият факт, че тук присъства правителството означава, че те не се срамуват. Когато президентът Румен Радев даде мандат, ще предложим кабинет и ще проведем разговори за политиките, които трябва да се провеждат. Това заяви председателят на ПГ на „Има такъв народ” Тошко Йорданов от трибуната на Народното събрание.

Мика Зайкова откри заседанието: Пожелавам мечтата на нашия народ да се сбъдне

В следващите 14-15 дни - ако предварително заявените декларации за промяна на държавата, а не за желание за постове, са верни, би трябвало да има правителство, което да продължи работата на служебния кабинет“, заяви Йорданов, цитиран от БГНЕС. Във връзка с предстоящите разговори с партиите на протеста, той заяви, че няма различия нито по темата за пенсиите, нито за главния прокурор.

Народните представители положиха клетва

Следващите дни ще стане ясно дали можем да работим заедно за нещата, които декларираме, или ще ходим на избори. Ако се стигне до там, няма нищо неправилно и недемократично“, заяви още Йорданов.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама