Антонио Бандерас влиза в „Индиана Джоунс 5“

15:10, 18 юли 21 / Култура 25 2366 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Антонио Бандерас е най-новата звезда, която ще партнира на Харисън Форд в дългоочакваното продължение на приключенската сага за Индиана Джоунс. Номинираният за „Оскар“ Бандерас е сключил договор, за да се присъедини към филма с Форд, който се завръща в ролята на любимия археолог, съобщава Дедлайн.

Актьорският състав на продукцията включва още звезди като Фийби Уолър-Бридж, Мадс Микелсен, Бойд Холбрук и Шанет Рене Уилсън.

С какво Харисън Форд изуми британците на снимките на „Индиана Джоунс 5”

Джеймс Манголд ще поеме режисурата от Стивън Спилбърг, който този път ще бъде продуцент на филма заедно Катлийн Кенеди, Франк Маршал и Саймън Емануел. Джон Уилямс ще се завърне като композитор на музиката в „Индиана Джоунс 5“. Джез Батъруърт, Джон-Хенри Бътъруърт и самият Манголд са съавтори на сценария.

Филмът трябва да излезе в кината на 29 юли 2022 г. Все още няма информация за сюжета, какво ново приключение очаква Индиана Джоунс, както и подробности в каква роля ще влезе Бандерас, пише bTV.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама