Лекарят на Кацаров: Диагнозата му е лъжа, но той ме предаде за политически дивиденти

09:07, 16 юли 21 25 5498 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Диагнозата на Стойчо Кацаров идва от лъжа, но един лекар не може да не прави разлика между диагноза и заглавие на клинична пътека. Това заяви завеждащият Клиниката по вътрешни болести на „Пирогов“ доц. д-р Петър Атанасов пред bTV.

Повод за неговото изявление е твърдението на служебния здравен министър, че от „Пирогов“ са му издали фалшива диагноза. Доц. Атанасов опроверга неговите твърдения.

Здравният министър бил един от фиктивните пациенти на „Пирогов“

Направих го като за брат, а той се оказа Павлик Морозов, продаде ме за дребни политически дивиденти“, каза доц. Атанасов, който отбеляза, че със служебния министър на здравеопазването са дългогодишни семейни приятели, но това вече е приключило.

„Помолих съпругата му да го докара на контролни изследвания, за да преценя какво и как да направя и дали има нужда от допълнително лечение и профилактика. Да се отнеса към него, както съпругата му се отнася към мен като мой лекар. Направих го, за да не плаща скъпи изследвания“, заяви Атанасов.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама