Очаквайте новия проект на Topnovini.bg – „Политкаст“

10:00, 16 юли 21 / Политкаст 25 3435 Шрифт:
Симеон  Иванов Автор: Симеон Иванов

Що е то „Политкаст“? 

„Политкаст“ е новият авторски проект на Topnovini.bg. С него ще внесем аналитичност и дълбочина в публичното и медийно пространство, като акцентираме върху обществено-политически въпроси. Чрез специален подбор на гости и теми ще информираме читателите на Topnovini.bg с обективност, експертност, етика и ерудиция. Продължаваме тази линия на развитие на медията и с подкаст, за да сме още по-близо до всички, които ни се доверяват. Основният акцент ще бъде върху вътрешнополитическото и общественозначимото, ще отделим време и на културата, историята, спорта и важните казуси за любимия град – София. Водещ на подкаста е Симеон Иванов.

Защо „Политкаст“?

Защото всичко в нашия живот е политика. Държавното управление е политика. Спортът е политика. Политика има и в шоубизнеса, както и в културата. Въпрос на политика е какво ядем на трапезата и как се отнасяме към другите.

Кога, как, къде?

Очаквайте всяка седмица полезни и смислени разговори за важните теми от живота ни, без елитарност, клишета и кухи фрази. „Политкаст“ стартира в SoundCloud, а скоро ще бъде достъпен и в Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts и всички големи подкаст платформи.

Очаквайте в „Политкаст“:

  • Най-важните събития от седмицата и коментар на водещия.

  • Разговор с гост по актуални и значими теми.

  • В специалната рубрика „Под лупа“ всяка седмица ще ви представяме интересно четиво за важните обществено-политически процеси. Сред книгите, за които ще чуете са: „Защо нациите се провалят“, „Сблъсъкът на цивилизациите“, „Дипломацията“, „48-те закона на властта“, „Лудостта на тълпите“. 

Вашето участие е важно

Бъдете част от „Политкаст“ – с предложения, мнения и въпроси. Най-интересните коментари ще четем в епизодите на подкаста. Можете да ни пишете във Фейсбук, на страницата на Topnovini.bg или на имейла на „Политкаст“ - [email protected].

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама