Цветанов: Вотът не решава еднозначно битката между ГЕРБ и протестърите

16:31, 12 юли 21 / Новият парламент 25 2345 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Вотът не решава еднозначно битката между ГЕРБ и протестърите. Това написа лидерът на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов часове след изборите.

Данните към момента показват, че водената от него формация остава извън парламента, като според Цветанов политическите акценти и реалност не са позволили партията да бъде оценена по достойнство.

„Признавам, че и вие, и аз, бихме били щастливи да получим една по-сериозна електорална подкрепа, най-малкото защото сме качествени хора със значими идеи в политиката…“, пише той по повод резултатите. 

„Видя се ясно, че ние не се вписвахме като фактор в яростното противостоене между основните партии. Останахме встрани от емоционалната схема на вота; „за” Борисов или „за” протестърите.“, добавя Цветанов и посочва, че резултатът от вота към момента продължава да не решава еднозначно тази битка.

В близките дни политикът ще информира „как ще протече диалогът ни и следизборните ни анализи, защото искам да знам оценките и предложенията Ви“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 17:40, 12 юли 21

Е с такива хора около теб Толкова

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама