Още по-горещо време

07:00, 13 юли 21 25 2263 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Времето ще е слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността и на отделни места в източните и планинските райони ще превали краткотраен дъжд. Ще духа слаб до умерен източен вятър. Ще е горещо с максимални температури между 32° и 37°, малко по-ниски по Черноморието - между 27 и 30°.

По морето ще бъде слънчево. След обяд ще има временни увеличения на облачността, на отделни места, главно по северното крайбрежие с краткотрайни валежи от дъжд. Температурата на морската вода е 24-25°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала. Вятърът ще е слаб до умерен от изток-североизток.

Предимно слънчево ще е и в планините. След обяд ще се развива купеста облачност и на отделни места ще превали краткотраен дъжд. Ще духа до умерен вятър от север-северозапад. Максималните температури в курортите ще са от 20 градуса на Алеко, до 30 в Банско. В Боровец и Пампорово - около 25.

По-често слънчево и все по-горещо ще бъде времето в средата на седмицата с максимални температури между 33° и 38°. Изолирани превалявания са възможни след обяд в планинските райони. В петък и събота в Западна България ще се развива купесто-дъждовна облачност, на места ще превали и прегърми, а дневните температури слабо ще се понижат, сочи прогнозата на НИМХ. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама