Големите кавички

14:21, 07 юли 21 / Големите кавички 25 2801 Шрифт:
Василена Йорданова Автор: Василена Йорданова

Казаното отлита, написаното остава. Topnovini.bg подбира най-интересните, колоритни и запомнящи се цитати на родни и чуждестранни политици, общественици, спортисти и звезди.

Големите кавички на седмицата (28 юни - 2 юли)

„Първите открития на новия надзор са, че част от заплатите и компенсациите в ББР са с размери, които и мен ме накараха да ахна. Реално е имало месеци, в които заплатите на управителите са стигали до 60 хил. лв. Вярно е, че става въпрос за заплати и бонуси, но става въпрос за огромни суми.60 хил. лв. на месец за една банка, която е финансирана с нашите данъци като капитал, е безумно. Едно от първите неща, които ще направим, е да махнем тези компенсации. Който иска тези пари, да ходи да работи в частния сектор, не с нашите данъци“. Това коментира министърът на икономиката Кирил Петков, след като стана ясно, че надзорният съвет на ББР успешно е сменен от третия опит.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 05:47, 10 юли 21

не е луд този,който яде баницата,а този който му дава тази възможност!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама