Меси вече не е играч на Барса

08:20, 01 юли 21 / Спорт 25 4579 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

От днес Лионел Меси вече не е играч на Барселона и официално е свободен агент. Клубната легенда искаше да напусне клуба още преди година, но промените в ръководството и завръщането на Жоан Лапорта като президент промениха ситуацията и последната информация гласи, че Лео ще удължи контракта си с каталунците.

Официален коментар по темата обаче няма, а феновете на испанския гранд със сигурност не са особено доволни от липсата на каквато и да е информация, свързана с бъдещето на Меси.

През последните седмици в медиите в Испания се появяваше информация, че Меси и Барса са се разбрали за нов договор за още два сезона, но към момента няма нищо конкретно и официално, пише dir.bg.

Меси счупи рекорд на Пеле

Лео пристигна в Барселона през 2000 година, когато бе на 13, а сега, две десетилетия по-късно, вече е най-великият футболист в славната история на клуба.

В момента Меси е с националния отбор на Аржентина, който участва на Копа Америка. Там мисията на звездата е най-сетне да спечели значим трофей със селекцията на родината си - нещо, което вече години наред му убягва.

Palms bet и 7sport единодушни: Бразилия ще спечели Копа Америка

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама