Мадс Микелсен не иска да имитира Джони Деп във „Фантастични животни“

19:20, 30 юни 21 / Култура 25 3740 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Мадс Микелсен смята, че би било творческо самоубийствода имитира Джони Деп в ролята на Гринделвалд в новия „Фантастични животни“ и затова иска да го направи по свой собствен начин.

Мадс разкри, че е имал желание да разговаря с Джони Деп, когато му е било предложено да го замести в най-новия филм от поредицата „Фантастични животни“.

Ето кой ще замени Джони Деп в поредицата „Фантастични животни“

55-годишният датски актьор влиза в ролята на магьосника Гелерт Гринделвалд, след като звездата от Карибски пирати беше принуден да напусне проекта по-рано тази година, когато загуби дело за клевета срещу вестник „Сън“. Той съди британския таблоид, нарекъл го „насилник на жени“, визирайки бурния брак с бившата му съпруга Амбър Хърд.

Не знам какво се е случило в личния му живот и не знам дали е честно, че той загуби ролята. Но знаех, че шоуто трябва да продължи“, каза Мадс. „Бих искал да говоря с него за това, ако имах възможност, но просто не го познавам. Потърсиха ме и очевидно бързаха, хареса ми сценария и затова казах да. Знам, че това е противоречиво за много хора, но понякога се случва“, коментира Мадс Микелсен, цитиран от БГНЕС.

Изгониха Джони Деп от "Фантастични животни"

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама