Зрелищни сблъсъци на 1/8-финалите на Евро 2020

08:11, 24 юни 21 / Спорт 25 4257 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

След изиграването на вчерашните мачове от третия кръг в групи „Е“ и „F“ на Евро 2020, вече са ясни всички осминафиналисти в турнира и двойките, които се оформиха в следващата фаза. Срещата, която най-силно приковава вниманието е между старите врагове Англия и Германия. Страхотен изглежда и сблъсъкът между Белгия и Португалия, а сериозен интерес предизвиква и двубоят Испания - Хърватия.

Започва Европейското първенство по футбол

Вчера в ранните сблъсъци Швеция спечели с 3:2 над Полша и си гарантира първото място в група „Е“, а Испания разби Словакия с 5:0, но това стигна само за втората позиция за „Ла Фурия“.

В късните мачове в група „F“ се получиха две вълнуващи равенства. Франция и Испания направиха 2:2, а същият същият резултат се получи и в другата среща между Германия и Унгария. Така Франция завърши на първото място в групата, Германия остана на втората позиция, а Португалия на третата, като и трите тима продължават напред. Единствено Унгария отпада на последното място, пише Sportal.bg.

Футболист колабира по време на мача Дания – Финладия на Евро 2020

Станаха ясни и всички отбори, които отпадат от еврофиналите. Това са шестте тима, завършили на последните места в своите групи - Турция, Русия, Северна Македония, Шотландия, Полша и Унгария. Към тях прибавяме и двата най-слаби трети тима в своите групи - Словакия и Финландия.

Ето всички 1/8-финални двойки:

Уелс - Дания

Италия - Австрия

Нидерландия - Чехия

Белгия - Португалия

Хърватия - Испания

Франция - Швейцария

Англия - Германия

Швеция - Украйна

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама