A1 започва продажбите на Nokia X10, който работи с 5G ULTRA

09:50, 21 юни 21 25 3023 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

А1 разширява избора от 5G смартфони, като добавя нова марка, поддържаща мрежата от пето поколение 5G ULTRA с модела Nokia X10 5G. Смартфонът е част от новата Nokia X серия на HMD Global, която обединява висока производителност, забележителни характеристики и стилен дизайн. Той се предлага на достъпна цена и с по-дълга от обичайната гаранция.

Nokia X10 e част от еко кампанията на HMD Global #lovetrustkeep за съхранение на природните ресурси чрез по-дългото използване на вещите. Това е причината смартфонът да идва с 3-годишна гаранция, фабрично поставен протектор на дисплея и добавен компостируем калъф в кутията. Зарядното устройство е премахнато и е оставен само USB кабелът, но А1 продава Nokia X10 5G в комплект с оригинално зарядно.

В следващите 3 години софтуерът на Nokia X10 5G ще получава редовни актуализации на операционната система, както и ежемесечни актуализации на системата за сигурност. С тяхна помощ притежателите на това устройство ще бъдат спокойни, че продължават да имат най-актуалните технологии в своя смартфон.

Снимка: А1

Лицето на Nokia X10 5G е почти изцяло заето от 6,67-инчовия FHD+ LCD дисплей, а самият той е добре защитен от надраскване благодарение на специалното покритие Gorilla Glass 3. Централно на гърба са разположени четирите обектива на основната камера с оптика ZEISS. Селфи камерата пък е вградена с дискретен пробив в горната част на дисплея.

Nokia 10X е смартфон, който се отличава с висока производителност. Бързият 5G процесор Qualcomm Snapdragon 480 е нещото, което позволява на смартфона да се справи с високите скорости в 5G ULTRA мрежата на А1. Благодарение на стабилния процесор оптимално работи и операционната система Android 11.

По отношение на цените Nokia X10 5G се позиционира сред достъпните 5G телефони. В комбинация с тарифен план Unlimited Ultra от А1, той може да бъде закупен за 279,99 лева в брой или само за 12,99 лева месечно на изплащане с двугодишен договор.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама