И днес следобед ще вали

07:00, 11 юни 21 25 2338 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

През първата половина на деня ще преобладава слънчево време, но около и след обяд в много райони ще има краткотрайни валежи, придружени от гръмотевици и временно усилване на вятъра. Остава в сила и опасността от градушки. Минималните температури ще бъдат между 11 и 16 градуса, а максималните ще са без съществена промяна, в сравнение с днес - между 22 и 27 градуса.

Преди обяд по Черноморието ще бъде предимно слънчево. В следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места също ще превали и прегърми. Ще бъде ветровито, с умерен северен вятър. Максималните температури ще са 22 - 24°. Температурата на морската вода е 19 - 20°. Вълнението на морето ще бъде слабо.

В планините на много места ще има краткотрайни и временно интензивни валежи и гръмотевици. И там ще има условията за градушки. Ще духа умерен вятър от север. Максималните температури в курортите ще са между 10 и 21 градуса.

Без промяна ще остане времето у нас и през следващите дни - слънчево начало на деня и валежи и гръмотевици главно в часовете следобед и преди полунощ. Температурите ще се понижават, малко по-съществено в началото на новата седмица.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама