Видеотеката на Xplore TV с празнична селекция от любими филми по случай 1 юни

13:36, 31 май 21 25 3228 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

А1 Xplore TV отбелязва Международния ден на детето със специална селекция от любими заглавия на малките, големи и пораснали деца. От 1 до 7 юни абонатите на интерактивната ТВ платформа на А1 могат да наемат и гледат в уюта на своя дом хитови филми като „Тролчета: Турнето“, „Приключенията на Тинтин“, „Сами вкъщи - 2“, „Миньоните“, „Аз, проклетникът 2“, „Ние, мечоците: Филмът“, и „Лего Нинджаго: Филмът“.

За по-малките зрители на Xplore TV анимираната приключенска комедия „Тролчета: Турнето“ ще даде много емоции и забавления пред екрана. Тролчетата са пpeĸpacни cъщecтвa c пpиказно oцвeтeни прически, ĸoитo пeят, тaнцyвaт и ce зaбaвлявaт чyдecнo. Блecтящи и щacтливи, ĸpaлицa Πoпи и Бpaнч живeят в ĸoлopитнaтa cи ĸoлoния, нo с ужас откриват, че няĸъдe oĸoлo тяx живеят и дpyги тpoлчета, почитатели на други мyзиĸaлни cтилoвe - пoп, тexнo, фънĸ, ĸънтpи, ĸлacиĸa и poĸ. Кpaлицaтa нa xapд-poĸa Бapб не одобрява ocтaнaлитe cтилoвe и иcĸa дa ги yнищoжи, а кралица Πoпи щe тpябвa дa ce изпpaви cpeщy нея, зa дa зaпaзи cвoя пъстър cвят.

„Сами вкъщи 2“ е друго от заглавията, които ще радват абонатите на Xplore TV през дните около празника на детето. Създаден от авторите на друга емблематична анимация, „Аз, проклетникът“, филмът разказва за големите промени, през които преминава кучето Макс, когато собственичката му Кейт се омъжва и вече има дете. По време на семейна разходка в провинцията Макс се запознава с фермерското куче Рустър и двамата се опитват да превъзмогнат страховете.

В уюта на дома малките зрители на А1 Xplore TV и техните родители ще могат да гледат и „Приключенията на Тинтин“, режисиран от световноизвестния Стивън Спилбърг. Подрастващите зрители на Xplore TV със сигурност ще се зарадват да проследят вълнуващите приключения на Тинтин, които започват с невинна покупка на модел на кораба Еднорог от сергия на пазара. Момчето е много озадачено, когато това довежда до яростно преследване от страна на злия г-н Сахарин, който е толкова нетърпелив да го откупи от него. Желанието на Сахарин да се сдобие с корабчето е толкова силно, че той дори отвлича Тинтин и кучето му Сноуи и отплава с тях и бандата си за Мароко със стар товарен кораб. Как ще се развият нещата за Тинтин и Сноуи и ще успеят ли да спасят ценното съкровище от съдбата да попадне в зли ръце?

„Ние, мечоците: Филмът“ обещава да привлече пред екрана не само децата, но и родителите сред зрителите на А1 Xplore TV. Филмът разказва историята за любовта на мечките към храната и популярните видеоклипове, която е излязла извън контрол. Колкото и да се опитват да се впишат, мечоците правят повече бели отколкото добро впечатление и скоро съгражданите им започват да недоволстват. Това ги подтиква да поемат на дълго пътешествие в търсене на нов дом. „Ние, мечоците: Филмът“ е семейна история с елементи на „екшън“ - преследване с полицията и НКДП, но и филм за приемането на различията и това, което ни прави семейство.

Друго предложение, подходящо за гледане с децата, е „Лего Нинджаго: Филмът“. Той е анимиран приключенски екшън, който представя историята на шест млади нинджи, на които е възложена задачата да защитят своя островен дом, наречен Нинджаго. През нощта те са талантливи воини, с флотилия от превозни средства, с които се борят с разбойници и чудовища. А през деня - обикновени тийнейджъри, в битка със своя най-голям враг – гимназията.

В първоюнската селекция на видеотеката на А1 Xplore TV e и анимираната приключенска комедия „Миньоните“. Младите почитатели на филмите ще могат да се насладят на историята на миньоните Стюарт, Кевин и Боб. Те са наети от Скарлет Овъркил, която заедно със своя съпруг Хърб, крои план да завладее света. От зората на времето миньоните са служили на най-страховити господари – от Тиранозавър Рекс, до Наполеон, и са помагали на най- големите и лоши разбойници. Сега те ще имат възможност да работят за нов шеф - първата в света жена-суперзлодей, и да се опитат да спасят човечеството от унищожение.

„Аз, проклетникът 2“ е друго предложение в селекцията на видеотеката на А1 Xplore TV, посветена на 1 юни. Когато Гру, най-великият злодей, превърнал се в най-великия баща, се сблъсква със заплаха, той трябва да отвърне на удара с нови джаджи, коли и още миньонска лудост.

Със селекцията от хитови филми в А1 Видеотека абонатите на Xplore TV могат да се забавляват с разнообразни заглавия. 1 юни е добър повод да гледат заедно с децата си хитови филми, подходящи за най-малките. Всички заглавия са с кристална картина и професионален превод и озвучаване на български език. Абонатите на А1 Xplore TV разполагат с разнообразен избор на първокачествени филми – за различни възрасти и жанрови предпочитания. С времето платформата се адаптира към техните вкусове и благодарение на AI извежда на преден план персонализирани препоръки.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама