Стъки влиза в „открита битка“ с Радев за президентството

15:51, 28 май 21 / Политика 25 4300 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Инициативен комитет издига кандидатурата на шампиона и председател на федерацията по ММА Станислав Недков - Стъки за президент, съобщиха от Консервативно-патриотичното движение – КПД. Шампионът е сред учредителите на новото движение.

Готов съм да вляза в открита битка с Румен Радев като негова алтернатива и антитеза. Политиката не ме изкушава, нямам нужда от привилегии, имунитет или облаги. Самоизградил съм се, имам бизнес и кариера. Правя го само защото смятам, че демокрацията е в опасност. Нужни са патриоти и доблестни мъже, които да окажат съпротива срещу реставрацията на тоталитарно-комунистическите практики. Заставам сам, с името и лицето си, с биографията и семейството си - пък каквото сабя покаже”, обяви Станислав Недков.

Стъки кани Радев на публичен дебат пред всички медии и му дава срок за отговор до идния четвъртък.

Искам да попитам Радев към какво води България - към демокрация или към автокрация. Ще го попитам вярно ли е, че в президентството вече е подготвен проект за изменение на Конституцията, според което формата на управление се променя на президентска република с фактически еднолична власт на държавния глава”, обяви Стъки.

Според него партията на Слави Трифонов Има такъв народ” е инженерен проект на самия Радев, трамплин към абсолютната му власт.

Скачам” за президент не от суета или за келепир, а за да се превърна в гарант за демокрацията и възкресяването на нормалността, която ни е отнета от миналото лято насам”, заяви Недков.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Не така ! 18:00, 28 май 21

Тоя толкова е бит по главата , че трябва да му простим словоблудството .

2 Анонимен 14:09, 29 май 21

Истински смел кандидат за Президент ,в защита на демокрацията

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама